Genosys Eye Cell Nanokristályos Szemkörnyék-fiatalítás

Forradalmian új eljárás a szemkörnyék ápolásban

A folyamatos szemmozgások, a napi 14 ezer pislogás szemkörnyékünk bőrét extra igénybevételnek teszi ki. A vékony bőrréteget és laza kötőszövetet könnyen befolyásolják a stresszes tényezők. A szemkörnyéken továbbá sok ér is koncentrálódik, ezzel szemben kevés a faggyú- és a verejték kiválasztás. Bőrünk így ezen a területen könnyen elveszítheti nedvesség és zsírtartalmát, ami a legfőbb oka a szarkalábak megjelenésének.


Valódi életkorunk és bőrünk életkora gyakran nagy különbséget mutathat. Különösen igaz ez a szemkörnyékre. Az öregedési folyamatok sosem a felszínen, mindig a mélyebben található irharétegben kezdődnek. Amikor a kollagénrostok, és az őket körülvevő zselés alapállomány elveszíti víztartalmát, a sejtek elkezdenek öregedni és megjelennek a szemkörnyéki ráncok, táskák, szarkalábak, duzzanatok és a pigmentáció. Sejtjeink csak akkor lesznek fiatalosak és egészségesek, ha minden sejtépítő alapanyag, valamint elegendő víz is rendelkezésükre áll a feltöltődésre, regenerálódásra és újraépülésre.

A Genosys EyeCell szemkörnyék kezelő rendszert kifejezetten a mikrotűs kezeléshez fejlesztették ki. A Nanokristályos technológia különlegesen kíméletes, ezért a szemkörnyéki kezelést teljesen biztonságossá teszi, ezzel maximalizálva az eredményeket.

Merész kijelentés a fiatalítás, de igaz! Sejtjeink csak akkor lesznek fiatalosak és egészségesek, ha minden sejtépítő alapanyag, valamint elegendő víz is rendelkezésükre áll a feltöltődésre, regenerálódásra és újraépülésre. A forradalmian új Genosys Eyecell kezelés során végzett szemkörnyéki kezelés nem egy hirtelen, látványos ráncfeltöltést jelent. Sokkal több annál. A Nanokristályos technológia segítségével bevitt sejtépítő hatóanyagok lépésről lépésre dolgoznak azon, hogy a szemkörnyék bőre visszanyerje egészségét. A kezelések hatására erősebb és rugalmasabb kötőszöveti sejtek veszik át az elöregedő kollagén és az elasztin helyét, tehát lecserélődik a sejtállomány, a sejtek pedig visszanyerik fiatalos tulajdonságaikat. Ez évekkel viszi vissza a szemkörnyék bőrének életkorát

Az eljárás megoldást nyújt:
• karikás szemekre
• ráncokra
• táskákra
• hidratál és regenerál
• megemeli a szemhéjat

A sejtépítő kezelés hatására újra egészséges és hidratált kötőszöveti rostok kezdik el kitölteni a szemkörnyék bőrét. Az irharéteg természetes úton megvastagszik, a ráncok pedig láthatóan enyhülnek

A mélyen fekvő irharéteg sejtjeit nehéz táplálni. A felhám elszarusodó sejtjei jelentik a legfőbb akadályt, könnyen elnyelik a felvitt krémet, majd a természetes hámlásuk során eltávolítják a felszínről. Ennek az akadálynak a legyőzésére született meg a szemkörnyék érzékeny és vékony bőrére kifejlesztett Nanokristályos mikrotűs kezelőfej. A parányi mikrotűkkel bátran dolgozhatunk akár az egész szemkörnyéken, hiszen a tűk nem okozhatnak semmilyen sérülést. A felvitt hatóanyagot eljuttatják a hámréteg élő sejtsorához, nagyon enyhe kis szurkáló érzeteket okozva. Az igazi táplálás másik fő akadályát az jelenti, ha túlságosan nagyok a krémekkel bevinni kívánt molekulák. Ezek képtelenek bejutni a mélyebb rétegekbe. Az új generációs hatóanyagok mindig megfelelő molekulamérettel rendelkeznek, így ha eljuttattuk a kiváló hatóanyagokban gazdag készítményeket a megfelelő helyre, sejtjeink képesek lesznek azokat felhasználni és beépíteni. Az erős antioxidánsok, őssejtek, sejtépítő peptidek, aminosavak és a nagy vízmegkötő képességű hyaluronsav biztosítják, hogy a bőrünkben újra egészséges, rugalmas és természetesen hidratált kollagén és elasztin termelődjön. Az öregedés során lelassulnak a folyamatok, ennek ellensúlyozására szükséges stimulálnunk is a sejteket. A hatékony kozmetikumok speciális növekedési faktorokat alkalmaznak, melyek képesek osztódásra bírni a bőr saját kollagén- és elasztintermelő őssejtjeit, a fibroblasztokat. A sejtépítő kezelések hatására újra egészséges és hidratált kötőszöveti rostok kezdik el kitölteni a szemkörnyék bőrét. Az irharéteg természetes úton megvastagszik, a ráncok pedig láthatóan enyhülnek

Kinek és milyen gyakran ajánlott?
- Bőrállapottól függően 25-30 éves kortól ajánlott a kezelést alkalmanként beiktatni, hogy megőrizzük a szemkörnyék bőrének rugalmasságát, és késleltessük az öregedési folyamatokat.
- 35 éves kor felett viszont általában már ajánlott 1-2 évente egy legalább 6 kezelésből álló kúrát beiktatni, ami kéthetente egy kezelésből áll.
- 45-50 éves kor felett egy intenzívebb, 8-12 alkalmas kezelésből álló kúra javasolt, 7-10 napos ismétlési idővel.

Kúra kezelés: Fontos kiemelni, hogy a több alkalom garantálja a hosszan tartó eredményt!!!
A kezelés mellett intenzív otthoni ápolást ajánlott!

Mit tapasztal a kezelés alatt a vendég?
A kezelés nem fájdalmas, ha a szemkörnyék kissé érzékeny, előfordulhat némi kipirosodás, de ez általában nem jellemző. 

Mit érzek a kezelést követően?
A beavatkozás után, már azonnal érezhetően simább tapintású, egyenletesebb, feszesebb és rugalmasabb a bőr. Maximum egy-két óráig tartó enyhe bőrpír jelentkezhet a kezelt bőrfelületen, ami spontán elmúlik. 

Milyen hosszútávú a kezelés hatása?
A tartós eredmény természetesen függ a páciens öregedési folyamatától (genetikai), az otthoni utóápolási protokolljától és értelemszerűen az életmódjától is. A dohányzás például legalább 20%-al csökkenti az elérhető eredményt.

Melyik évszakban vehető igénybe? Egész évben biztonsággal alkalmazható




Népszerű bejegyzések